Diverse tryksager

Herunder er der vist lidt forskelligt grafisk arbejde:

Julehjælpen i Aalborg

  • Frivilligt grafisk arbejde til Julehjælpen til Aalborg, hvor man kunne melde sig som indsamler og give trængte børn en god jul.

Materialer til nyopstartede virksomheder

  • Der er vist eksempel på visitkort, logo og brevpapir på en nyopstartet virksomhed som jeg hjalp, da jeg var hos Dreamhouse og Aalborg Erhvervsråd.

Styr på annoncerne

  • Annoncering er en vigtig del af et firmas identitet. Jeg har erfaring med både medieplanlægning, booking og udarbejdelse af de grafiske annoncer. Jeg kender til vigtigheden af at få det rette budskab ud til den rette målgruppe.

Magasiner

Stor erfaring indenfor magasin produktion

Jeg har beskæftiget mig en hel del med magasinproduktion. Er fuldstændig på hjemmebane når det kommer til bogfunktioner, mastersider, sproglag, scripts o.s.v…..o.s.v….

Gennem mine jobs har jeg været ansvarlig for netop denne del, og har derfor over 10 års erfaring med større grafiske produktioner.

 

 

 

Online Marketing

Det er vigtigt at kende de digitale muligheder, og vide hvordan man bedst skaber resultater ud fra de givne mål og behov. 

SEO – søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er et yderst givtigt indsatsområde – men det er hårdt arbejde. Det er en langsigtet strategi, hvor man skal arbejde hårdt og intelligent for at ligge blandt de øverste på Googles side 1. Og en ting er sikkert. Kommer du til at ligge øverst på Google, så vil dine konkurrenter gøre alt for at tage din plads, for det er her pengene gemmer sig!

Adwords – betalt markedsføring på Google

Google AdWords er en af de hurtige måder, hvorpå du kan skabe trafik til din hjemmeside, som kan føre til salg eller andre konverteringer. Omvendt kan Google AdWords også være en dyr oplevelse, hvis du laver nogle af de mere gængse fejl, som koster på effekten af annoncerne.

Et nyhedsbrev er ikke bare et nyhedsbrev!

Nyhedsbreve og email-markedsføring er en ”gammel” disciplin, som ofte bliver overset, men faktisk er dette medie et af dine stærkeste marketingredskaber, som virker bedst – altså hvis du gør det ordentligt.

Konverteringsoptimering og
Google Analytics

Når du lærer at skaffe en masse trafik til din hjemmeside, kan du være godt kørende, men trafikken i sig selv skaber ikke salg. Mange vil opleve, at store dele af den tilgående trafik forsvinder igen, uden at der sker et såkaldt call-to-action. Uden at måle på dine indsatser, navigerer du i blinde, og du vil ikke kunne vide, hvilke af dine marketingstiltag, som bærer frugt.

Sociale Medier – hvor præsenterer din virksomhed sig bedst?

Virksomhedernes kommunikation flytter mere og mere på nettet, og virksomheden får derfor flere og flere platforme at sprede budskaberne på. Til gengæld får man også en tættere kontakt med kunderne og mere magt over, hvor tydeligt virksomheden skal fremstå.

Content Marketing 

Content marketing er lige nu et buzz-word. Content marketing kunsten handler om at kommunikere med dine kunder og potentielle kunder uden at “sælge” direkte. Content henviser nemlig til, at man skal skabe kvalitets indhold, der informerer bedst muligt om virksomheden. Content har sådan set altid eksisteret, i gamle dage talte vi om brochurer, bøger, plakater, flyers, annoncer, artikler. Digitalt taler vi om blogs, nyhedsbreve, apps., websites, landingpages, webinars, podcasts og meget mere.

Med den rette viden og erfaring kan jeg hjælpe dig og din virksomhed med at skabe gode og stabile resultater.

Invitationer

Invitationer

Her er der vist lidt forskellige indbydelser til private og arbejdsmæssige arrangementer.

 

 

 

Roll Ups

Herunder er der vist forskellige rollups

Rollups er en fantastisk ting til mindre konferencer og messer. De fylder ikke meget og er billige at producere. Som med alt andet er det vigtigt at budskabet står klart og tydeligt for de besøgende som kommer til arrangementet. De skal hurtigt kunne orientere sig om hvad firmaet har at vise og fortælle.

 

 

 

Collager

Collager trykt på lærred

Her der der vist nogle private foto collager, som hænger i familiens stuer.

 

 

 

Plakater

Plakater

Lavet til børnenes værelser.

 

 

 

Logo design

Logokonkurrence i Aars Avis

Mejsen Manfred blev til i en logo konkurrence til Børnehaven Mejsevej. De havde en annonce i avisen med at de manglede et logo til deres børnehave. Jeg indsendte mit bud og vandt konkurrencen. Logoet bruger de til deres reklamematerialer i huset, samt på deres facade.

 

 

 

Naturbilleder & portrætter

Naturbilleder

Jeg nyder at være i naturen! Griber derfor gerne mit kamera når jeg skal på tur, og tager billeder af de ting jeg ser.

SoMe